Proces HELDER groep

Informatiebasis


Na het kennismakingsgesprek sturen we de noodzakelijke –en maatwerk opgestelde- informatiebehoefte en onze formele geheimhoudingsverklaring. Laatste kan ook gestuurd worden vóór de kennismaking indien gewenst. Zodoende heeft de klant een overzicht van de benodigde informatie en zijn wij altijd te bereiken voor vragen. Ook denken wij graag zo praktisch mogelijk in deze en vragen wij enkel het noodzakelijke op om de verzoeken te gaan realiseren. Zo voorkomen we standaard lijstjes en mogelijk onnodige, tijdrovende informatievergaring.

Ook kijken we waar eventuele verwante expertises te adviseren zijn in het traject. Zo weten we waar we goed in zijn en hebben we goede specialisten in ons netwerk voor verwante zaken zoals fiscaal, subsidieverzoeken en eventueel verderop volgende verzekeringstrajecten. Dit betreft enkel advies, de keuze is en blijft uiteraard altijd aan de klant.

Informatiebasis


financieele begeleiding kennismaking informatiebasis kosteninschatting financiële analyse gespreksbegeleiding vervolggesprekken Klantherhaling
Naar de volgende stap »

Partner van ondernemend Nederland

Copyright © HELDER GROEP   |   Disclaimer   |   Voorwaarden