Referenties HELDER groep

Referenties van enkele klanten en partners


Graag doen wij een greep uit de vele referenties welke wij hebben mogen ontvangen. Ook kijken wij terug op mooie resultaten en prettige samenwerkingen met klanten en verschillende partners. Wij houden het hoog in het vaandel dit toekomstig voort te zetten voor onze nieuwe en bestaande klanten en eventuele partners.
Capi Europe
B-me
Nummer Negen

no guts, no glory


Capi Europe B.V., Toine van de Ven
Bedrijfsactiviteit: Productie, groothandel
Omvang: 60FTE
capi europe

Floris heeft ons begeleid bij diverse financiële projecten.

Zo is hij onder andere een kritische sparringpartner geweest bij de opmaak van onze rapportage richting potentiële investeerders voor passende strategische groei . In het vervolgtraject heeft hij o.a. de financieringsvoorstellen kritisch beoordeeld met de nodige bevindingen. Met als belangrijk resultaat dat wij (na diverse biedingen) na samenspraak met Floris/Helder voortijdig dit traject hebben stilgelegd.

Floris was van toegevoegde waarde als sparringpartner, bekend maken met andere financieringsinrichtingen, analyse van de tariferingen en als gevolg daarvan aanpassing van de bankvoorwaarden.

Hiermee heeft hij ons attent gemaakt op de denkwijze van financiers en de nodige vertaalslagen richting bank en ons gemaakt. Floris is een competente, fijne kerel om mee te werken. Met als grote toegevoegde waarde zijn kennis als ex financieel specialist van een grote bank.

Zeer aan te bevelen.

Koning 2-oog!


B-me changing you, Bart Dooremalen
Bedrijfsactiviteit: Sport en educatie
Omvang: 20 FTE
B-me changing you

B-me changing you is een bedrijf gespecialiseerd in verandering. Verandering van mensen teams en organisaties. Wij doen dit door middel van fysieke belasting. Dit kan fysieke personal-training zijn maar ook fysiek mentale training of verbetering van communicatie in teams.

Jullie begeleiding wordt gekenmerkt door vakmanschap en meesterschap. Afspraken nakomen, maximaal rendement halen voor je klant.

Gewenst resultaat was maximale zorgplicht –vs- zo min mogelijk bancaire kosten en een zo laag mogelijke rente in het geval van meerdere lening. Resultaat een dikke 10!

Absoluut aan te bevelen, dit soort gesprekken moet een ondernemer laten doen door een professional die zelf uit de bancaire wereld komt en weet welk jargon en welke druk in een gesprek op welk moment op zijn plaats is.

Fantastisch geholpen! Helder advies!


Nummer Negen B.V., Maurice Beerthuyzen
Bedrijfsactiviteit: Online optimalisatie
Omvang: 1 FTE
nummer negen

Nummer Negen is mijn persoonlijke holding. Vanuit deze holding heb ik een deelname in Symplytics. Symplytics is een online optimalisatietool die bedrijven helpt bij het optimaliseren van hun (mobiele) websites.

De financiële begeleiding is prima bevallen. Floris heeft Nummer Negen geholpen bij een aantal financiële adviezen rondom een aandelentransitie. De adviezen zijn zowel strategisch als tactisch accuraat waardoor er een zeer bevredigend resultaat werd bereikt.

De aandelentransitie is uiteindelijk naar grote tevredenheid begeleid en afgerond.

Ik zou Helder zeker aanbevelen. Hun bedrijfsnaam wordt waargemaakt. Zowel adviezen als directe acties zijn zeer helder en doeltreffend.

Partner van ondernemend Nederland

Copyright © HELDER GROEP   |   Disclaimer   |   Voorwaarden